О нама и третманима

Дугогодишња позитивна искуства људи широм света, као и искуства блиских људи, довела су нас до идеје да у Баланс центру ЦГМ поделимо са вама јединствени угођај третирања тела на CERAGEM масажерима и апаратима намењених побољшању и одржавању здравља.

Реномирана јужнокорејска компанија CERAGEM послује у преко 70 земаља широм планете. Убедљиво је 1. у свету из своје области и већ 18 година заредом добија признање за најбоље производe на глобалном нивоу.

Принцип рада CERAGEM заснива на 5 природних метода: масажа, киропрактика, акупресура, топлота и дуги инфрацрвени зраци.

CERAGEM третмани помажу код:

Дегенеративних промена кичменог стуба (дискус херније, кифозе, сколиозе, лордозе, лумбоишиалгије), болова у врату, болова у коленима, проблема са варењем и дигестивним трактом, гојазности, холестерола, триглицерида, нивоа шећера у крви, главобоље и зујања у ушима, нервозе, несанице, депресије, ПМС и болне менструације, регулишу крвни притисак…

Третирањем тела смањујемо бол у леђима, поспешујемо рад свих органа, јачамо одбрамбене моћи организма, вршимо детоксикацију, регулишемо метаболизам и хормонски статус.

Третмани смањују напетост мускулатуре и враћају у природан положај кичму искривљену погрешним начином седења пред компјутером или за аутомобилом, и уопште неправилним држањем тела.

За релаксацију тела и отклањање напетости довољно је третирати се једанпут до два пута недељно, а за помоћ приликом решавања већих здравствених проблема препоручују се континуирани доласци.

Третмани су одлична помоћ за смањење телесне тежине и уклањање целулита. У ту сврху препоручују се свакодневни третмани у трајању од 3 месеца са корекцијом исхране.

Третмани помажу и деци код разних тегоба, упала и искашљавања шлајма. Такође, у периоду наглог раста када деца трпе јаке болове, третирањем предупређујемо настанак првих девијација кичме и смањијемо осећај болова. Препоручују се редовни доласци на третмане у том периоду, и то минимум три пута недељно.

Третмани се препоручују спортистима и рекреативцима за регенерацију, убрзање опоравка мишића и тетива, као и релаксације тела. У периоду интензивних тренинга препоручују се свакодневни доласци или минимум три пута недељно.

CERAGEM масажери и третмани потпуно су безбедни за особе свих старосних доби, за одрасле и за децу, немају никаквих нежељених ефеката ни последица.
На масаже могу долазити сви осим трудница (због природне закривљености кичме која се јавља услед трудноће), особе које су имале оперативну интервенцију у претходна 3 месеца, особе ниже од 120 cm и особе теже од 120 kg.

Позивамо Вас да осетите благодети које пружамо за ваше добро физичко стање и расположење.

Добро дошли!

Наша мисија је да допринесемо побољшању општег стања организма, живот без бола и да увек имате осмех на лицу.
Наша визија, крајњи циљ којем тежимо је да будете ВИТАЛНИ, ПОДМЛАЂЕНИ И ДУГОВЕЧНИ.

Balans Centar

Баланс центар

Нехруова 115, спрат 2, стан 8 (код Дома здравља у 44. блоку) 11070 Нови Београд
PIB 111263382
MB 65293919

Пронађите насна друштвеним мрежама

Промоције и ваучери

уз сваки Пакет третмана добијате Поклон пакет