O nama i tretmanima

Dugogodišnja pozitivna iskustva ljudi širom sveta, kao i iskustva bliskih ljudi, dovela su nas do ideje da u Balans centru CGM podelimo sa vama jedinstveni ugođaj tretiranja tela na CERAGEM masažerima i aparatima namenjenih poboljšanju i održavanju zdravlja.

Renomirana južnokorejska kompanija CERAGEM posluje u preko 70 zemalja širom planete. Ubedljivo je 1. u svetu iz svoje oblasti i već 18 godina zaredom dobija priznanje za najbolje proizvode na globalnom nivou.

Princip rada CERAGEM zasniva na 5 prirodnih metoda: masaža, kiropraktika, akupresura, toplota i dugi infracrveni zraci.

CERAGEM tretmani pomažu kod:

Degenerativnih promena kičmenog stuba (diskus hernije, kifoze, skolioze, lordoze, lumboišialgije), bolova u vratu, bolova u kolenima, problema sa varenjem i digestivnim traktom, gojaznosti, holesterola, triglicerida, nivoa šećera u krvi, glavobolje i zujanja u ušima, nervoze, nesanice, depresije, PMS i bolne menstruacije, regulišu krvni pritisak…

Tretiranjem tela smanjujemo bol u leđima, pospešujemo rad svih organa, jačamo odbrambene moći organizma, vršimo detoksikaciju, regulišemo metabolizam i hormonski status.

Tretmani smanjuju napetost muskulature i vraćaju u prirodan položaj kičmu iskrivljenu pogrešnim načinom sedenja pred kompjuterom ili za automobilom, i uopšte nepravilnim držanjem tela.

Za relaksaciju tela i otklanjanje napetosti dovoljno je tretirati se jedanput do dva puta nedeljno, a za pomoć prilikom rešavanja većih zdravstvenih problema preporučuju se kontinuirani dolasci.

Tretmani su odlična pomoć za smanjenje telesne težine i uklanjanje celulita. U tu svrhu preporučuju se svakodnevni tretmani u trajanju od 3 meseca sa korekcijom ishrane.

Tretmani pomažu i deci kod raznih tegoba, upala i iskašljavanja šlajma. Takođe, u periodu naglog rasta kada deca trpe jake bolove, tretiranjem predupređujemo nastanak prvih devijacija kičme i smanjijemo osećaj bolova. Preporučuju se redovni dolasci na tretmane u tom periodu, i to minimum tri puta nedeljno.

Tretmani se preporučuju sportistima i rekreativcima za regeneraciju, ubrzanje oporavka mišića i tetiva, kao i relaksacije tela. U periodu intenzivnih treninga preporučuju se svakodnevni dolasci ili minimum tri puta nedeljno.

CERAGEM masažeri i tretmani potpuno su bezbedni za osobe svih starosnih dobi, za odrasle i za decu, nemaju nikakvih neželjenih efekata ni posledica.
Na masaže mogu dolaziti svi osim trudnica (zbog prirodne zakrivljenosti kičme koja se javlja usled trudnoće), osobe koje su imale operativnu intervenciju u prethodna 3 meseca, osobe niže od 120 cm i osobe teže od 120 kg.

Pozivamo Vas da osetite blagodeti koje pružamo za vaše dobro fizičko stanje i raspoloženje.

Dobro došli!

Naša misija je da doprinesemo poboljšanju opšteg stanja organizma, život bez bola i da uvek imate osmeh na licu.
Naša vizija, krajnji cilj kojem težimo je da budete VITALNI, PODMLAĐENI I DUGOVEČNI.

Balans Centar

Balans centar

Nehruova 115, sprat 2, stan 8 (kod Doma zdravlja u 44. bloku) 11070 Novi Beograd
PIB 111263382
MB 65293919

Pronađite nasna društvenim mrežama

Promocije i vaučeri

uz svaki Paket tretmana dobijate Poklon paket